Garantiprocess för lågenergilampor

LEDVANCE erbjuder tre års garanti för lågenergilampor

OSRAM-lågenergilampor hjälper dig att spara energi – de har också lång livslängd. LEDVANCE strävar efter att hålla en mycket hög kvalitet på sina OSRAM-produkter samt utlovar lång brukningstid. Vi garanterar därför utbyte av lågenergilampor som upphör att fungera under garantiperioden på grund av tillverkningsfel.

Så här fungerar garantin

OSRAM-lågenergilampor som upphör att fungera på grund av ett produktfel vid icke-kommersiell användning under den angivna perioden omfattas av LEDVANCE-garantin.

För att få ersättning vid garantianspråk ber vi dig att skicka in den trasiga lampan med porto betalt i en skyddande förpackning tillsammans med ditt kvitto. Försändelsen ska skickas till närmaste representant för LEDVANCE. Dina lagstadgade rättigheter till felfria produkter förblir oförändrade.

OSRAM DULUX SUPERSTAR: 10 års livslängd – tre års garanti

OSRAM DULUX SUPERSTAR-lågenergilampor har en livslängd på upp till 10 år. De uppfyller därför alla krav på normal vardagsanvändning inom den privata sektorn. OSRAM DULUX SUPERSTAR-sortimentet bjuder på en enorm mångfald – med flera kompakta miniatyrmodeller och klassiska versioner.

Eftersom vi på LEDVANCE är 100 % övertygade om OSRAM DULUX SUPERSTAR-lågenergilampornas kvalitet säljs dessa med en unik treårig garanti. Om en OSRAM DULUX SUPERSTAR-lampa upphör att fungera (på grund av ett produktfel) inom garantitiden på tre år räknat från inköpsdatumet får köparen en ny lampa utan kostnad. Den felaktiga produkten måste skickas till LEDVANCE tillsammans med kvittot och avsändaren betalar portot. Garantin gäller endast icke-kommersiellt bruk inom Europa. Garantin påverkar inte köparens lagstadgade rättigheter.

Tre års garanti