Building KnowLEDge: Hur skapar jag en hemtrevlig miljö med LED-lampor?

Video: Skapa rätt atmosfär

Du kan skräddarsy din hembelysning för att skapa rätt atmosfär med LED-lampor från OSRAM. Om du använder en dimmer för att reglera våra OSRAM GLOWdim LED-lampor kan du ge ditt hem en mysig varm och mjuk färgton när du vill koppla av. Om du inte har en dimmer kan du helt enkelt montera en OSRAM Duo Click DIM-lampa så har du dämpat ljus med en knapptryckning. Allt med energibesparande LED-teknik!

Skapa rätt stämning i ditt hem

Lär dig förändra stämningen genom att dämpa LED-lampans belysning

Komforten var högre förr i världen? Det är inte sant. Med de gamla goda glödlamporna kunde vi skapa en ganska mysig miljö.

Det särskilda varmvita ljuset som den senaste generationen av LED-lampor ger är dock rena avslappningen! Med GlowDIM och Duo Click DIM.

Spännande exempel på modern LED-belysning

Produkttips: Dimbara LED-lampor

LED SUPERSTAR GLOWdim CLASSIC A 60

LED-lampa i klassisk form – 10 watt

Den dimbara LED-lampan SUPERSTAR GLOWdim CLASSIC A 60 ersätter en konventionell 60 watt-lampa och ger ett varmt vitt ljus med hög komfort. Den har E27-skruvfattning och passar utan problem med andra GLOWdim-produkter.

LED Superstar Classic A75 9 W varmvit E27 frostad

LED SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A 60

LED-lampa i klassisk form – 8,5 watt

SUPERSTAR DUO CLICK DIM CLASSIC A är en dimbar och mycket energieffektiv lampa med varmt vitt ljus i SUPERSTAR-serien. Det speciella med den här lampan är dess ljusreglering i två steg som görs genom att klicka på reglaget två gånger. Den ersätter en vanlig lampa med en energiförbrukning på 60 watt.