Building KnowLEDge: Var och hur ska LED-lampor användas?

Video: Mängder av möjligheter

Du kan använda LED-lampor inom många områden. Du behöver bara kontrollera att du har rätt lamptyp och rätt tekniska ljusvärden. Vilka är de?

Den högra LED-lampan: Alltid och överallt

LED-lampor: superflexibla och användbara för praktiskt taget alla ljussättningsbehov

I varje hushåll finns flera och varierande krav på belysningen. Med LED-lampor från OSRAM har du rätt produkt för praktiskt taget alla belysningssituationer. Oavsett om det handlar om att förbättra koncentrationen eller skapa mysig, ljusstark eller bred ljustäckning eller om du fokuserar på spotlights, så

kommer du praktiskt taget alltid att hitta den bästa produkten. För varje rum. Alltid perfekt anpassad efter ljusbehovet. Alltid energieffektiv med hög kvalitet.

Spännande exempel på modern LED-belysning

LED-lampor för diverse belysningsbehov

LED SUPERSTAR CLASSIC A 60

LED-lampa i klassisk form – 9 watt

LED-lampan SUPERSTAR CLASSIC A 60 är frostad med kallt vitt ljus. Effektförbrukningen är bara 9 watt och ingen uppvärmningstid krävs. Lamporna ersätter konventionella lampor med E27-skruvfattning och en effektförbrukning på 60 watt.

LED SUPERSTAR Classic A60 9 W kallvit E27 frostad

LED Retrofit Classic B25 4 W varmvit E14 med glödtråd

LED RETROFIT CLASSIC B 25

LED-lampa i form av ett miniljus – 4 watt

En ny fantastisk design: LED-lampan RETROFIT CLASSIC B 25 har formen av ett ministearinljus och ger ett trivsamt varmt vitt ljus med hjälp av innovativa LED-filament. Den ersätter konventionella ljuskällor med en energiförbrukning på 25 watt, till exempel i ljuskronor.