Building KnowLEDge: Vilka LED-lampor ser ut som mina gamla glödlampor?

Video: LED-lampor med klassisk form och känsla

Du hittar lätt en energieffektiv LED-lampa med samma utseende och känsla som dina gamla glödlampor. OSRAM LED Retrofit-lampor finns i en mängd olika former med varierande ljusstyrka och olika fattningar. Du kan få en vintagelook, men samtidigt utnyttja fördelarna med den energibesparande LED-tekniken. OSRAM LED-reflektorlampor finns även med helglasoptik, som ser precis ut som konventionella halogenbaserade reflektorlampor.

LED-lampor som ser ut som gamla lampor

Vi kallar det för Retrofit (eftermontering)

Hittills har LED-lampor kännetecknats av hög energieffektivitet, lång livslängd och stryktålighet. Men kan de vara snygga också? Ja, det kan de!

Den senaste generationen LED-lampor har nu ett tilltalande utseende och en tidlös design. Vi erbjuder en trendig vintagelook, en konstruktion med moderna LED-glödtrådar och ett stort sortiment av helglaslampor.

Spännande exempel på modern LED-belysning

Produkttips: LED-lampor som ser ut som konventionella lampor

LED RETROFIT CLASSIC A 60

LED-lampa i klassisk form – 6 watt

Den varmvita LED-lampan RETROFIT CLASSIC A 60 ersätter en vanlig lampa vars energiförbrukning är 60 watt. Med sin innovativa LED-glödtråd drar den snabbt uppmärksamheten till sig.

LED RETROFIT CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR PAR 16 35

LED SUPERSTAR PAR 16 35

LED-reflektorlampa – 3,1 watt

LED-reflektorlampan SUPERSTAR PAR16 ger ett varmt vitt ljus med härlig känsla och den är dessutom dimbar. Den har ett hölje i glas och ersätter utan problem konventionella 35 watts halogenlampor.