Building KnowLEDge: Vilka LED-möjligheter finns när jag vill anpassa ljuset och skapa en viss stämning?

Video: Ljus som följer stämningen

Olika uppgifter och stämningslägen i hemmet kräver olika belysning – till exempel kallare ljus för aktiviteter som kräver större koncentration eller varmare ljus för en mysig hemmakväll – men tidigare har hemmabelysningen inte riktigt erbjudit den flexibiliteten. Med OSRAM LED Relax & Active 2-i-1-lampor kan du växla smidigt mellan två färgtoner i hemmet genom att helt enkelt slå om ett vanligt ljusreglage. LED-lamporna är naturligtvis mycket effektiva OCH energibesparande.

Låt ljuset följa stämningen

Se våra LED-lampor som anpassas efter humöret

Hittills har en lampa bara kunnat tändas med en färgton – oavsett belysningsteknik. Den senaste generationens LED-lampor är mycket mer flexibla!

Nu räcker det med att klicka på ljusreglaget för att ändra färgton mellan kallt vitt eller varmt vitt. Superpraktiskt!

Spännande exempel på modern LED-belysning

Produkttips: LED-lampor med två färgtoner

LED SUPERSTAR RELAX och ACTIVE CLASSIC A 60

LED-lampa i klassisk form – 8 watt

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE är en ny dimbar lampa som kan ändra färgton mellan varmt vitt och kallt vitt. Den ersätter en vanlig lampa med en energiförbrukning på 60 watt och en E27-skruvfattning.

LED SUPERSTAR RELAX och ACTIVE CLASSIC A 60

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED SUPERSTAR RELAX & ACTIVE CLASSIC PAR 16 50

LED-reflektorlampa – 5 watt

LED RELAX & AKTIV PAR 16 är en unik ersättning för halogenlampor där ljuset dessutom kan växla mellan varmt vitt och kallt vitt. Genom energieffektiv LED-teknik kan den ersätta konventionella 50 watts halogenlampor och minska effektförbrukningen till bara 5 watt.