Building KnowLEDge: Vilken LED-lampa från OSRAM ersätter min gamla glödlampa?

Video: Guide för byten

LED-lampor ersätter alla typer av traditionella ljuskällor. De är energieffektiva och ett modernt alternativ till gamla glödlampor och halogenlampor. Men vilken LED-lampa ersätter min gamla lampa?

LED-lampor för direktersättning av gamla glödlampor

LED-lampor i alla wattal och färgtemperaturer

Med rätt LED-lampor kan du utan problem byta ut dina befintliga glödlampor. Du kan självfallet använda dina befintliga armaturer med de nya LED-lamporna. OSRAM har ett av de största produktsortimenten och rätt belysningslösning för de flesta tillämpningar.

Byt ut dina gamla energislösande lampor mot ljusstarka och energieffektiva LED-lampor som förbrukar minimalt med energi jämfört med traditionella lampor och ta hem vinsten i form av fantastisk ljuskvalitet.

Spännande exempel på modern LED-belysning

LED-lampor för smidig direktersättning

LED STAR CLASSIC A 60

LED-lampa i klassisk form – 8 watt

Den varmvita och energieffektiva LED-lampan LED STAR CLASSIC A 60 ersätter konventionella 60 watt-lampor med en effektförbrukning på bara 8 watt. Lampan har skruvfattning E27.

LED Star Classic A60 8 W varmvit E27 klar

LED Star Classic B40 5,7 W varmvit E14 frostad

LED STAR CLASSIC B 40

LED-lampa i form av ett miniljus – 5,7 watt

LED-lampan STAR CLASSIC B 40 har formen av ett ministearinljus med frostad yta och övertygar med sitt varma vita ljus. Den ersätter konventionella lampor med en energiförbrukning på 40 watt och E14-skruvsockel, till exempel i ljuskronor.