Hett just nu: de senaste trenderna med LED

LED är den modernaste belysningstekniken och har många fördelar. Ta reda på vad som inspirerar dig.

Hur många LED-trender tar det att byta en ljuskälla? Idag byter fler och fler till ljuskällor med den mångsidiga och energibesparande LED-teknologin. Vi har spanat in de senaste innovationerna som revolutionerar hem- och trädgårdsbelysning. Ta reda på vad som passar hemma hos dig!

Smart lighting

Trend 1: Smart belysning är framtiden

Styr din belysning via smartphone, surfplatta, fjärrkontroll eller till och med röststyrning - den traditionella lampknappen är ett minne blott. Med det nya SMART+sortimentet från LEDVANCE får du fantastiska belysningsmöjlighter - skapa en ny atmosfär eller ändra stämningen i ditt rum när du vill, hur du vill.

Läs mer om SMART+
LED lamps with RGB colors

Trend 2: Ditt hem i 16 miljoner färger

Sätt färg på hemmet! Med LED kan du få hela RGB-färgskalan. Ändra belysningen hemma och i trädgården enkelt och bekvämt.

Trend 3: Lys upp i små utrymmen

Med de långlivade LED-ljuskällorna kan du lysa upp i varenda vrå i hemmet och i trädgården: från garderober och skåp till parasoll och trappor. Dessa LED-lister är flexibla, små och anpassningsbara för önskad längd. Självhäftande tejp gör dem också enkla att montera precis där du vill ha dem. Kanske är det dags att ta reda på vad som gömmer sig längst bak i köksskåpen?

LED light strip

Healthy LED lighting

Trend 4: Hälsosamma belysningsmöjligheter

Har du svårt att komma upp på morgonen? Testa belysning som imiterar solljus för ett naturligt uppvaknande. LED-teknologin utvecklas hela tiden och kombineras med Human Centric Lighting för att exempelvis öka koncentrationsförmågan och komma till rätta med dygnsrytmen.

Trend 5: Återupptäck retro revival

I en alltmer virtuell värld längtar vi efter nostalgi, tidlös design och autencitet samtidigt som vi förväntar oss effektivitet och funktionalitet. Moderna innovationer gör sitt bästa för att efterlikna vintagedesign. Därför är LED-ljuskällorna Edison perfekta för dig som vill ge ditt hem en vintagekänsla på ett effektivit sätt. De är helt enkelt de bästa av två världar.

Inspireras av Vintage Edition 1906
Retro LED lighting