Moderna LED-lampor. För din personliga stil.

Upptäck ett stort utbud av produkter, beprövad ljuskvalitet och spännande lampformer.

Fler LED-lampor än någonsin: Med vårt omfattande sortiment av LED-lampor erbjuder vi dig nu ett spännande sortiment av produkter för en rad olika belysningskrav – och massor av fantastiska nyheter.

LED-lampor i helglas av hög kvalitet

Snygg design och rätt känsla – och nu blir lamporna större!

LED-lampor helt i glas

Moderna och högeffektiva LED-lampor i en riktigt snygg glödlampsmodell – en riktig fullträff. I glas av hög kvalitet med nya LED-glödtrådar. Du kan använda dessa s.k. ”retrofits” om lampskärmen inte täcker lampan, till exempel i ljuskronor. Retrolamporna finns i många olika former, med olika sockelstorlekar, socklar, wattal och ljustemperaturer. Ta en titt, det finns fler möjligheter än någonsin!

LED-dekorlampor med det lilla extra

Rätt stämning hänger på lampan. Låt belysningen blir pricken över i:et

LED-dekorlampor

Färgade LED-lampor för sköna sommarkvällar i trädgården eller bländfritt ljus, t.ex. för badrummet eller klädkammaren. De högkvalitativa LED-dekorlamporna i klassisk design är utrustade med modernaste LED-glödtrådsteknik och sätter en särskild prägel på ditt hem. Prova själv!

Häftiga LED-retrolampor i serien Vintage Edition 1906

En spännande blandning av retroformer, snygg glödtrådsteknik, vackert ljus och energieffektivitet

LED-lampor i serien Vintage Edition 1906

De moderna och LED-retrolamporna i serien Vintage Edition 1906, med retroformer och suverän belysning, ger fem gånger högre belysningsnivå än den vanliga glödlampan, upp till 80 % i energibesparingar och en lång livstid på upp till 25 000 timmar.

Läs mer

LED-lampor med suveräna extrafunktioner

Enkelt och smart: LED-lampor har nu ytterligare funktioner. Inbyggda rörelse- eller dagsljussensorer, RGB-färg med fjärrkontroll eller byte av ljus med ett dubbelklick

LED-lampor med extrafunktioner

Detta är den senaste generationen LED-lampor med inbyggda funktioner. Bandbredden sträcker sig från en integrerad rörelse- eller dagsljussensor, RGBW-fjärrkontroll för enkel kontroll av ljustemperatur och färg, till byte av belysningsstämning med ett enkelt tryck. Styr din belysning enligt dina egna önskemål.

Läs mer

LED-lysrör: Den bästa ersättaren för lysrör

Energisnåla och hållbara alternativ till T8-lysrör

LED-lysrör

Använder du fortfarande lysrör? Om ett av dem dör slutar fungera du fundera på att byta till LED-rör. Du sparar cirka 70 % i energikostnader och får flimmerfri belysning. De nya LED-rören är perfekta för att ersätta T8-lysrör, med konventionell eller elektronisk styrutrustning (CCG och ECG). Det är enkelt att byta och du behöver inte dra om några kablar.

Allt om våra LED-lysrör

Särskilda LED-lampor

LED löser även de svåraste uppgifter

Särskilda LED-lampor

Mycket effektiv, robust och hållbar: Modern LED-teknik visar vad den går för vid användning i särskilda användningsområden. Med nya lamptyper och ett utökat sortiment erbjuder vi ett omfattande utbud av innovativa LED-lösningar för många olika belysningslösningar.

LED-belysningens spännande värld

Låt dig inspireras av olika LED-berättelser