LED-lampor med nya funktioner

Nya funktioner i LED-lampor

Moderna LED-lampor med spännande nya funktioner

Nya ljusa idéer för moderna och miljöanpassade hem

LED är mycket mer än bara starkt och effektivt ljus: LEDVANCE visar med många av sina nya produkter de fascinerande – och mycket användarvänliga – alternativ som LED-tekniken erbjuder idag.

OSRAM Relax & Active

Från varmt vitt till kallt vitt ljus med ett klick

Mycket praktiskt: Du kan ändra hela belysningsstämningen med ett enda klick – med LED-lamporna OSRAM Relax & Active. Tryck på väggkontakten så får du varmt vitt ljus med färgtemperaturen 2 700 Kelvin – för mysiga och avkopplande kvällar för två, för hela familjen eller tillsammans med vänner.

Om du vill ha ett mer aktiverande och starkare ljus behöver du bara släcka det och därefter tända det igen inom tre sekunder. Ljuset tänds sedan automatiskt med färgtemperaturen 4 000 Kelvin. Detta är särskilt lämpligt vid t.ex. städning eller när det är riktigt mörkt ute.

OSRAM Glow DIM

Från varmt vitt till extra varmt ljus med en dimmer

Ibland kan man uppleva att LED-lampor inte det där varmvita ljuset som vi känner igen från glödlampan. Väljer du OSRAM Glow DIM är du säker på att få det där mysiga och ombonade ljuset som skapar en härligt avslappnad stämning. Du behöver bara en dimmer så kan du reglera färgtemperaturen från 2 700 till 2 000 Kelvin. Resultatet: en extra portion komfort för avkoppling hemma.

OSRAM Duo Click DIM

Ljusdämpning utan dimmer

Vissa rum har dock ingen dimmerenhet. Men du vill väl ha det mysigt ganska snabbt, eller hur? Med OSRAM Duo Click DIM är det mycket lätt. Tryck på ljusreglaget en gång. Lampan tänds med 100 % ljusstyrka. Om du trycker på knappen två gånger tänds LED-lampan med 30 % av full ljusstyrka. I ett nötskal:

  • 1 klick = 100 % ljus
  • 2 klick = 30 % ljus

OSRAM-dagsljussensor

Högre säkerhet för ditt hem med en inbyggd dimmersensor

Är säkerhet och energieffektivitet viktigt för dig? OSRAM-dagsljussensor har en inbyggd sensor som automatiskt tänder och släcker den varmvita LED-lampan baserat på en inställd nivå för omgivningsljuset. En praktisk lösning för energibesparande inom- och utomhusbelysning.

Med OSRAM-dagsljussensor tänds även armaturer som inte stöder denna funktion vid mörkrets inbrott och garanterar säkerheten. LED-lampan passar i alla E27-fattningar och ersätter 60- eller 40-wattslampor beroende på modell. Effektivitetsvinsten är upp till 85%.