LED lamps with new features

LED-ljuskällornas nya funktioner

Moderna LED-ljuskällor med nya, spännande funktioner

Briljanta belysningsmöjligheter till ditt moderna och hållbara hem

LED STAR+ MOTION SENSOR

Reagerar på rörelser

OSRAM Star+ Motion Sensor LED lamps

Lys upp där du är: STAR+ MOTION SENSOR LED-ljuskällan har en integrerad rörelsesensor som reagerar snabbt på rörelser. Den tänds och släcks automatiskt och ger fullt ljus direkt utan att alstra värme. En praktisk och energieffektiv lösning särskilt för korridorer, trappor och garage.

LED STAR+ HD-belysning

Ge ditt hem de rätta färgerna

OSRAM Star+ HD-belysning

Bättre ljuskvalitet är knappast möjlig: LED-ljuskällorna LED STAR+ HD-belysning är ren innovation. De karaktäriseras av en mycket hög ljuskvalitet som är svår att hitta någon annanstans. Med ett färgåtergivningsindex (CRI) på 90 ger de en realistisk färgåtergivningseffekt i HD-ljuskvalitet. Äntligen kan du skilja på dina mörkblå och svarta strumpor igen.

LED STAR+ Fjärrkontroll

Fantastisk LED-belysning via fjärrkontroll

OSRAM Star+ Fjärrkontroll

Enkelt och bekvämt - ljus via fjärrkontroll: Alla vet att motion är bra, men visst är det bekvämt att kunna styra din belysning via fjärrkontroll? Flera LED STAR+ LED-ljuskällor kan styras på detta sätt. Välj mellan LED-spottar eller LED-ljuskällor i klassisk eller kronform. Anpassa ljusfärg eller ställ in färgglada accenter i 15 olika färger eller via dynamisk RGB-belysning.

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

Från varmt vitt till kallt vitt ljus med ett klick

OSRAM Star+ Relax & Active LED lamps

Mycket praktiskt: Du kan ändra hela belysningsstämningen med ett enda klick – med LED-lamporna LED STAR+ RELAX & ACTIVE. Tryck på väggkontakten så får du varmt vitt ljus med färgtemperaturen 2 700 Kelvin – för mysiga och avkopplande kvällar för två, för hela familjen eller tillsammans med vänner.

Om du vill ha ett mer aktiverande och starkare ljus behöver du bara släcka det och därefter tända det igen inom tre sekunder. Ljuset tänds sedan automatiskt med färgtemperaturen 4 000 Kelvin. Detta är särskilt lämpligt vid t.ex. städning eller när det är riktigt mörkt ute.

LED STAR+ GLOW DIM

Från varmt vitt till extra varmt ljus med en dimmer

OSRAM Star+ Glow DIM LED lamps

Ibland kan man uppleva att LED-lampor inte det där varmvita ljuset som vi känner igen från glödlampan. Väljer du LED STAR+ GLOW DIM är du säker på att få det där mysiga och ombonade ljuset som skapar en härligt avslappnad stämning. Du behöver bara en dimmer så kan du reglera färgtemperaturen från 2 700 till 2 000 Kelvin. Resultatet: en extra portion komfort för avkoppling hemma.

LED STAR+ DUO CLICK DIM

Ljusdämpning utan dimmer

OSRAM Star+ Duo Click DIM LED lamps

Vissa rum har dock ingen dimmerenhet. Men du vill väl ha det mysigt ganska snabbt, eller hur? Med LED STAR+ DUO CLICK DIM är det mycket lätt. Tryck på ljusreglaget en gång. Lampan tänds med 100 % ljusstyrka. Om du trycker på knappen två gånger tänds LED-lampan med 30 % av full ljusstyrka.

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

Högre säkerhet för ditt hem med en inbyggd dimmersensor

OSRAM Star+ Daylight Sensor

Är säkerhet och energieffektivitet viktigt för dig? LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR har en inbyggd sensor som automatiskt tänder och släcker den varmvita LED-lampan baserat på en inställd nivå för omgivningsljuset. En praktisk lösning för energibesparande inom- och utomhusbelysning.

Med LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR tänds även armaturer som inte stöder denna funktion vid mörkrets inbrott och garanterar säkerheten. LED-lampan passar i alla E27-fattningar och ersätter 60- eller 40-wattslampor beroende på modell. Effektivitetsvinsten är upp till 85%.